Naturigin Rodretouch Lys Brun 75ml

Se prisen hos Ren-velvaereshop.dk

Varenummer (SKU): 5710216005571 Kategorier: ,
 

Beskrivelse

**Gloss & Glow’s** skønhedsekspert præsenterer stolt **Naturigin Root Touch Up Light Brown 75ml** fra det anerkendte mærke **Naturigin**, som du kan finde hos Ren-velvaereshop.dk under kategorien **Hårpleje | Hårfarver | Naturigin Hårfarver**. Dette innovative produkt er designet til at skjule udgroninger øjeblikkeligt, hvilket gør det til den perfekte løsning for dem, der ønsker at genopfriske deres hår mellem farvninger.

Naturigin Root Touch Up er ikke blot en praktisk løsning; det er også beriget med nøje udvalgte ingredienser, herunder certificeret, økologisk Jojoba Olie og ekstrakt af kamilleblomst. Disse naturlige ingredienser arbejder sammen for at pleje og nære dit hår samtidig med, at de giver en smuk, ensartet farve. Jojobaolie er kendt for sine fugtgivende egenskaber og evne til at forbedre hårstrukturen, mens kamilleekstrakt tilfører glans og blødhed.

Produktet kommer i en praktisk emballage på 75 ml, hvilket gør det nemt at have med på farten eller opbevare i dit skønhedsskab. Den lette konsistens gør påføringen enkel og hurtig – perfekt til hurtige touch-ups før møder eller sociale arrangementer.

Uanset om du har lyst til at dække grå hår eller blot ønsker at friske din nuværende farve op, er Naturigin Root Touch Up Light Brown et uundgåeligt must-have i din skønhedsrutine. Giv dit hår den pleje og opfriskning, det fortjener – oplev forskellen med dette fantastiske produkt fra Naturigin!